Vanaf oktober 2023: Betalingen 1 keer per week op de vrijdag

Laatst gewijzigd op: 2023-10-19 15:51

In dit artikel vertellen we je graag meer over de nieuwe manier van uitbetalen waar we binnenkort op overstappen. Lees dit dus goed door, want het is belangrijk om op de hoogte te zijn wat deze verandering precies inhoudt en wat dit voor jou betekent. 


- Alle transporten worden wekelijks op vrijdag uitbetaald

- De nieuwe facturen

- Belangrijke data: houd hier rekening mee! 


Alle transporten worden wekelijks op vrijdag uitbetaald

Zoals je weet, betalen we nu binnen 5 werkdagen jouw afgeleverde transporten uit. De betalingen worden meestal op dinsdag en donderdag doorgevoerd. Deze manier van uitbetalen gebeurt voor het laatst op donderdag 5 oktober. Vanaf vrijdag 6 oktober beginnen wij namelijk met verzamelfacturen per week. 


Dit houdt in dat wij vanaf vrijdag 13 oktober de eerste verzamelfactuur verzenden over het restant van afgeleverde transporten die jij de week ervoor hebt gereden. Deze transporten betalen wij in één keer uit. 


Voorbeelden:

In week 41, op vrijdag 13 oktober, krijg jij het restant van de transporten uitbetaald die je in week 40 van vrijdag t/m zondag hebt gereden (dus ritten die je op 6 t/m 7 oktober hebt gereden). 


In week 42, op vrijdag 20 oktober, krijg jij alle transporten uitbetaald die je in week 41 van maandag t/m zondag hebt gereden (dus ritten die je op 9 t/m 15 oktober hebt gereden). 


De nieuwe facturen

Op basis van jullie feedback verbeteren we ook het factureringsproces. Vanaf vrijdag 6 oktober worden alle transporten die je in een week rijdt, op één factuur gebundeld. De verzamelfactuur ontvang je per mail. We hopen hiermee alles overzichtelijker en eenvoudiger voor jullie te maken!


Houd hier rekening mee:

- Week 41 | Vrijdag 13-10-2023 | Uitbetalingen restant verzamelfactuur vrijdag t/m zondag

- Week 42 | Vrijdag 20-10-2023 | Eerste wekelijkse verzamelfactuur en uitbetalingen voor alle transporten die gereden zijn in week 41


Belangrijk: Op dinsdag 10 oktober en donderdag 12 oktober vinden er geen uitbetalingen plaats bij Brenger vanwege de overgang naar de nieuwe methode. 


Heb je hier vragen over? Deze beantwoorden we graag per e-mail. Stuur ons een bericht via koerier@brenger.nl en we nemen contact met je op.



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren