Stel je dagroute goed in

Laatst gewijzigd op: 2023-06-22 13:52

Hoe stel ik mijn dagroute in de Brenger app goed in?

1. Ga naar je dagroute

2. Klik op het potlood om starttijd en startlocatie te wijzigen

3. Doe dit voor zowel je eindtijd als eindlocatie

4. Sla de locaties op als standaard

5. Sla je voertuig op als standaard

Waarom is dit belangrijk?

Door deze standaard-instellingen toe te voegen, kunnen we in de toekomst relevante opdrachten op basis van jouw gegevens selecteren, zodat jij de meest interessante opdrachten bovenaan ziet staan bij de transporten in de app.

Dit wordt gebaseerd op jouw start- en eindtijd, locatie,  laadvermogen en of je  met een tweede koerier rijdt of niet.