Hoe voeg ik eigen stops toe?

Laatst gewijzigd op: 2023-03-06 11:12

Bij het planningsoverzicht in je dashboard kun je, per dag, klikken op ‘Bekijk dagroute’. Hierna opent zich een scherm met al jouw stops van die dag! Je kan hier de volgorde van je stops aanpassen of gemakkelijk zelf stops toevoegen.

Belangrijk! Als je de opdrachten in de dagroute bekijkt, is het wel belangrijk om ze in de juiste volgorde te zetten, zodat je de meest optimale route rijdt. Vergeet dus niet de volgorde van jouw eigen transporten en de Brenger transporten te controleren.

Bekijk hier het filmpje van hoe het eruit ziet en probeer de functie zelf uit!