Hoe maak ik sub accounts aan?

Laatst gewijzigd op: 2023-07-13 14:36

Via de app

Je kunt ook via de app een sub-account aanmaken. Open de app > klik op het menu rechtsboven > klik op dashboard > klik op 'koerier toevoegen'. Er opent een scherm waarin je jouw eigen gegevens invult. Wij zullen contact met je opnemen en informatie sturen over het gebruik van sub-accounts. Vervolgens plannen we een belafspraak in en zullen we alles omtrent het gebruik van sub-accounts bespreken. Wanneer dit gesprek is geweest, kun je alle gegevens van de sub-koerier invullen en zal het sub-account aangemaakt worden.

Via de website

Stap 1

Log in op www.brenger.nl met je koeriersaccount. Selecteer ‘MENU’ rechtsbovenin

Stap 2

Selecteer ‘PROFIEL’

Stap 3

Ga naar ‘GEGEVENS’ en selecteer ‘KOERIER TOEVOEGEN’.

Stap 4

Vul jouw eigen contactgegevens is en klik op ‘VERSTUUR’. Je aanmelding zal worden bekeken en je zal uitgenodigd worden voor een telefonisch gesprek en meer informatie over het gebruik van sub-koeriers. Indien dit gesprek is voltooid en wij hebben vertrouwen in jou met het gebruiken van sub-accounts, zullen wij het sub-account aanmaken!