Hoe laat je feedback achter over een bepaald (niet geclaimed) transport?

Laatst gewijzigd op: 2023-09-26 13:27

Zie jij een opdracht in het overzicht waar iets niet klopt of je wilt graag iets aan ons laten weten over dit transport? Dit doe je als volgt:

Rechtsboven in het scherm ‘‘Nieuw’’ is een zwart duimpje zichtbaar, nadat je daarop hebt geklikt kan kan je je feedback met ons delen. Let op: als je op het duimpje naar beneden klikt, dan verwijdert deze opdracht vervolgens uit jouw overzicht. We gaan er dan namelijk vanuit dat je deze niet wilt oppakken en dus niet interessant is voor jou.