Wat is de tankpas en wat betekent het voor mij als koerier?

Laatst gewijzigd op: 2023-03-06 11:26

Koeriers die meer dan 50 transporten succesvol hebben afgerond en actief zijn geweest in de laatste 6 weken; komen in aanmerking voor de tankpas. We zijn een samenwerking met Shell aangegaan voor een tankpas. Dit heeft een aantal voordelen:

• Krediet: een maandelijks krediet van €3000,- te gebruiken bij alle Shell-stations bij Shell in Nederland.
  • Korting: €0,13 excl. BTW korting op de landelijke adviesprijs van alle brandstoffen bij Shell in Nederland.
  • Overzicht: Een maandelijks digitale factuur met btw-specificatie.
  • Flexibiliteit: Mogelijkheid om tussen de 1-10 kaarten te bestellen
  • Lage vaste kosten: €1,50 kaartkosten p/maand excl. BTW

Elke maand checken wij wie er in aanmerking komt voor een tankpas en zul je een email ontvangen met verdere informatie.