Wat zijn sub-accounts?

Laatst gewijzigd op: 2023-04-18 13:38
​​​​

Sub-koeriers bij jouw account


Voor koeriersbedrijven die actief zijn op ons platform hebben wij een functie om de planning te beheren van elke koerier. Je kunt namelijk sub accounts toevoegen aan je profiel. De functionaliteiten van deze sub koeriers zijn beperkt tot het uitvoeren van opdrachten. Ze hebben geen toegang tot nieuwe opdrachten, prijzen of andere functies die jij als hoofdaccount bezit. Daarnaast heb je ook inkijk in de prestaties van je koeriers, en zie je welke je score positief en negatief beïnvloeden.


Wanneer je koeriers hebt die voor jou rijden en dus als sub-accounts onder jouw account vallen is het goed om te weten dat jij (als hoofdaccount) verantwoordelijk bent voor de manier waarop de sub-accounts hun opdrachten uitvoeren.


Wij verwachten dat de koeriers die jij toevoegt als sub-accounts ervaren zijn, dezelfde prestatie leveren en daarbij worden ingelicht over de werkwijze die wij bij Brenger hanteren.


Let op! We verwachten dat dit sub-accounts óf werknemers zijn met een arbeidscontract bij jouw koeriersbedrijf of zelf een geregistreerd koerier/transportbedrijf hebben. Het is verplicht om gebruik te maken van sub-accounts wanneer je andere koeriers laat rijden dan jijzelf. 


Via de app kun je gemakkelijk subkoeriers toevoegen! Als jij dan opdrachten claimt, kun je ze op de naam van een subkoerier zetten zodat jij, maar ook wij, een duidelijk overzicht hebben wie welke opdracht rijdt.


Klik rechtsboven op het menu en ga naar dashboard, vervolgens zie je onderstaand overzicht (zie afbeelding) en kun je koeriers toevoegen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren