Hoe kan ik een goed stiptheidsratio halen?

Laatst gewijzigd op: 2023-03-06 15:44

Het is belangrijk dat je je tijdvakken goed plant. Je hebt tot 20:00 de avond voor het transport om je tijdvakken nog aan te passen.

Check goed per transport wat de exacte tijdvakken zijn. Daarnaast raden we je aan de laatste versie van de app te gebruiken, en je stops af te melden op het moment dat je ze gedaan hebt. Vraag klanten ook om een recensie achter te laten als ze tevreden zijn, want een goede review heft een bevestigde stop buiten het tijdvak op.

Bevestig het ophalen of afleveren via de app binnen het tijdvak en op de juiste locatie, dan blijft jouw stiptheidsratio 100%.

Deel dus ook je locatie! Meer informatie vind je hier.

Hoe doe je dat? Als je in de instellingen van je telefoon naar locatie zoekt dan kun je het instellen.

IOS Instellingen > Brenger voor koeriers > locatie > bij gebruik van de app

Android Instellingen > apps > Brenger voor koeriers > machtigingen > locatie > toestaan bij gebruik van app