Aan welke voorwaarden moeten de foto’s voldoen om ervoor te zorgen dat ik geen eigen risico moet betalen als er schade is ontstaan tijdens een transport?

Laatst gewijzigd op: 2023-09-26 13:17

Je hoeft geen eigen risico te betalen door te voldoen aan de volgende voorwaarden:

1. De orders zijn goed tijdens het transport beschermd met verhuisdekens en vastgezet met spanbanden.

2. Je maakt duidelijke foto’s van het item wanneer je de foto's bij het ophaal- en afleveradres uploadt in de app waarop dit te zien is.